За нас


Добре дошли в Златното Момиче – мястото, където всяка дреха е част от едно малко вълшебно пътешествие. Началото беше лично – произвеждах рокли за дъщеря си, защото трудно откривах модели, които да ме грабнат за специалните ни поводи. Но с времето не само тя, но и приятелките ми, заедно с техните деца, започнаха да харесват все повече моите модели. Така започнах да създавам рокли не само за моята малка принцеса, но и за децата на приятелски семейства. Това бе началото на Златното Момиче – идея родена от страстта ми към дрехите и вярата, че всяка рокля може да пренесе детска усмивка и радост. Всеки модел, който създавам, е като частичка от сърцето ми, превърната във внимателно изработена рокля. Всеки шев, всеки детайл са внимателно подбрани, за да предоставят не само стил, но и комфорт на малките носители. Радвам се, че мога да ви поканя в света на Златното Момиче, където детските мечти се превръщат в реалност. Благодаря ви, че споделяте в това вълшебство с мен. Йорданка Медарова

Естествени материи

Основният ми фокус е върху естествените тъкани на дрехите. Знам колко е важен изборът на материи за деликатната детска кожа и затова използвам само естествени дишащи платове. 

Високо качество

Всички дрехи в Златното момиче са изработени от мен. Държа на качеството и работя само с внимателно подбрани платове и материали. Моделите ми се тестват предварително от близки деца, за да съм сигурна, че са удобни, здрави и издръжливи. 

 Устойчива мода

Вярвам, че опазването на планетата ни е отговорност на всеки човек. Затова  предпочитам да предлагам базови модели, които могат да се носят многократно, вместо бърза мода. Моделите в Златното момиче са идеални за ежедневието, съчетани с кецове и същевременно много подходящи за всеки официален повод с правилните аксесоари. Така вие купувате една дреха, която детето ви ще носи в детската градина/училище, на детската площадка, както и на рожден ден или друго хубаво събитие.

Всички кутии, етикети и артикули нужни за доставка на дрехите до краен клиент са от рециклирани или рециклируеми материали.