За нас

Златното момиче

Започнах да произвеждам дрехи за дъщеря си, когато осъзнах, че ми е трудно да открия качествени детски рокли на разумни цени, С времето тя  и приятелките ѝ искаха да виждат все повече мои модели. Така постепенно започнах да правя рокли за нея и за децата на приятелски семейства. По този начин стартира идеята за Златното момиче.

Дрехите са моя страст и целият път от идеята до изработката за мен е като малко пътешествие.

Йорданка Медарова, 

Естествени материи

Основният ми фокус е върху естествените тъкани на дрехите. Знам колко е важен изборът на материи за деликатната детска кожа и затова използвам само естествени дишащи платове. 

Високо качество

Всички дрехи в Златното момиче са изработени от мен. Държа на качеството и работя само с внимателно подбрани платове и материали. Моделите ми се тестват предварително от близки деца, за да съм сигурна, че са удобни, здрави и издръжливи. 

 Устойчива мода

Вярвам, че опазването на планетата ни е отговорност на всеки човек. Затова  предпочитам да предлагам базови модели, които могат да се носят многократно, вместо бърза мода. Моделите в Златното момиче са идеални за ежедневието, съчетани с кецове и същевременно много подходящи за всеки официален повод с правилните аксесоари. Така вие купувате една дреха, която детето ви ще носи в детската градина/училище, на детската площадка, както и на рожден ден или друго хубаво събитие.

Всички кутии, етикети и артикули нужни за доставка на дрехите до краен клиент са от рециклирани или рециклируеми материали.