За нас

Златното момиче

Започнах да произвеждам дрехи за дъщеря си, когато осъзнах, че ми е трудно да открия качествени детски рокли на разумни цени, С времето тя  и приятелките й искаха да виждат все повече мои модели. Така постепенно започнах да правя рокли за нея и децата на приятелски семейства. По този начин стартира идеята за Златното момиче.

Дрехите са моя страст и целият път от идеята до изработката за мен е като малко пътешествие.

Йорданка Медарова, 

Естествени материи

Основният ни фокус е върху естествените тъкани на дрехите. Ние знаем колко е важен изборът на материи за деликатната детска кожа и използваме само естествени платове. 

Произведено в България

Всички дрехи в Златното момиче са изработени от нас. Ние държим на качеството и работим само с естествени платове. Моделите ни се тестват предварително от децата ни, за да сме сигурни, че са удобни, здрави и издръжливи. 

 Устойчива мода

Ние вярваме, че опазването на планетата ни е отговорност на всеки човек. Затова  предпочитаме да предлагаме базови модели, които могат да се носят многократно вместо бърза мода. Нашите модели са идеални за ежедневието, съчетани с кецове и същевременно много подходящи за всеки официален повод с правилните аксесоари. Така вие купувате една дреха, която детето Ви ще носи в детската градина, на детската площадка, както и на рожден ден или друго хубаво събитие.

Всички кутии, етикети и артикули нужни за доставка на дрехите до краен клиент са от рециклирани или рециклируеми материали.